Vietnam individuele rondreizen

Vietnam individuele rondreizen

Uw rondreis naar Vietnam op maat samengesteld
Ontdek veelzijdig Vietnam in alle vrijheid
Bepaal zelf waar, wanneer en met wie u reist
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Individuele rondreis Vietnam

Reis naar het prachtige Vietnam voor een individuele rondreis Vietnam. Wanneer u graag alleen of met een vriend of familie wilt reizen dan is een individuele rondreis Vietnam ideaal. Eén van de redenen waarom Vietnam zo populair is onder Nederlandse reizigers is dat het land makkelijk zelfstandig te verkennen is. U reist gemakkelijk per boot, nachttrein of binnenlandse vlucht van het noorden naar het zuiden. Een individuele rondreis Vietnam laat u kennismaken met een inspirerend land vol cultuur en geschiedenis. Ervaar Vietnam op de manier zoals u zelf graag wilt! In het dagelijkse leven in Vietnam zijn nog steeds de invloeden van de oorlog in het noorden en zuiden van het land kenbaar. Tijdens uw individuele rondreis door Vietnam ziet elke dag er gegarandeerd anders uit. Een ervaring die u niet snel zult vergeten! Bekijk meer informatie over het sfeervolle land op de Vietnam informatiepagina. Reist u liever in een groep? Bekijk dan eens onze groepsreizen Vietnam.

Meer weten over individuele rondreizen?

Download brochure

Bekijk onze reizen

Individuele rondreis Vietnam: alle vrijheid

Een individuele rondreis door Vietnam ervaart en beleeft u op de manier die u zelf wilt. Onze individuele groepsreis Vietnam geeft u alle vrijheid en heeft geen vaste vertrekdata. Bepaal zelf waar, wanneer en met wie u reist. Wij verzorgen voor uw droomreis de vliegtickets, het vervoer (met chauffeur) en alle accommodaties. Daarnaast regelen wij excursies voor u naar bijzondere plekken en bezienswaardigheden in Vietnam. Bezoek bijvoorbeeld het Ho Chi Minh mausoleum, de Cu Chi tunnels en breng een bezoek aan de rijstvelden in Sapa. Tijdens uw individuele rondreis Vietnam verzorgen wij deze excursies met ervaren Engelssprekende reisleiding. Op die manier maakt u op een ontspannen manier kennis met de veelzijdigheid van één van de meest inspirerende landen van Zuidoost-Azië. Naar Vietnam reizen is een ervaring die u zeker niet wilt missen!

 

Vietnam: onvergetelijke indrukwekkende reis

Een individuele rondreis Vietnam maakt u niet zomaar. Het land strekt van noord naar zuid een lengte van 1.600 km en daar gaat de nodige voorbereiding aan vooraf. HSS Azië Reizen geeft u graag advies over uw ultieme rondreis. Heeft u twee weken de tijd of wilt u langer reizen? Wilt u alleen het prachtige Vietnam bezoeken of de rondreis combineren met het buurland Cambodja? U beslist zelf hoe u uw individuele rondreis Vietnam gaat maken. U bepaalt de route en wij regelen de rest. Zo overnacht u op unieke locaties en maakt u kennis met de lokale bevolking. Geniet van de lokale lekkernijen bij de fijne street food tentjes en beleef Vietnam als een local. Welke bestemmingen u ook uitkiest, u kunt rekenen op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie in Vietnam. Uw rondreis combineren met Cambodja? Cambodja informatie geeft u alle ins en outs voor een onvergetelijke combinatiereis. Bekijk nu onze individuele rondreizen in Vietnam!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706