Reis naar Vietnam Volledig Verzorgd

Reis naar Vietnam Volledig Verzorgd

Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Ontdek hoogtepunten als Halong Bay, Hoi An en Sapa
Uitgebreide reizen in aangenaam reistempo
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Reis naar Vietnam

Reis naar Vietnam en ontdek één van de mooiste bestemmingen die Azië te bieden heeft. Bezoek bruisende steden zoals Sapa, Ha Long, Ha Noi en Ho Chi Minh City, reis af naar prachtige tempels, bezoek de vele bezienswaardigheden en maak de mooiste excursies. Maak uw droomreis naar Vietnam met HSS Azië Reizen, bekijk het aanbod!

Onze gespecialiseerde reizen

Joke
“Ik heb een onvergetelijke vakantie gehad in meerdere opzichten.”
Joke Vietnam
Beoordelingen VietnamVietnam 6  Beoordelingen
9,2
Algemene indruk
9,3
Gastvrijheid
9,3
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9,3
Service
9,2

Reis naar Vietnam en word verliefd op dit veelzijdige land

Vietnam barst van de historie, natuurschoon, overheerlijk eten en bruisende steden. Er zijn talloze redenen om een reis naar Vietnam te maken, wij lichten er een aantal voor u uit.

Alleen al de authentieke Vietnamese keuken is reden genoeg om een reis naar Vietnam te maken. Talloze gezonde en overheerlijke gerechten die, als kers op de taart, bijna niets kosten. Verse kruiden en knapperige groenten, waarschijnlijk uit de tuin geplukt vlak voordat ze op uw bord belanden. Zelfs koffieliefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit prachtige land, waar koffie is uitgegroeid tot één van de belangrijkste exportproducten. Zwarte koffie, zoete koffie of een verkoelende ijskoffie, de Vietnamese koffie is verrassend lekker! Verse groenten en fruit vindt u ook op de Mekong Delta, welke niet alleen bijzonder is dankzij de vele zijtakken en riviertjes, maar ook om de beroemde floating markets. Hier vindt u de lekkerste producten, welke van de ene boot naar de andere boot worden overgeheveld. 

Overheerlijk streetfood vindt u ook in de bruisende steden van Vietnam. De miljoenenstad Ho Chi Minh staat bekend als de stad die nooit slaapt. Hier vindt u talloze nachtmarkten, vullen scooters met 4 of 5 mensen erop het straatbeeld en krijgt chaos een andere betekenis. Een bezoekje aan Hanoi of Ho Chi Minh City mag zeker niet ontbreken tijdens uw reis naar Vietnam. U komt namelijk volledig tot rust wanneer u deze bruisende steden inruilt voor de adembenemende natuur, waar de vele scooters plaatsmaken voor waterbuffels. Wandel door de groene rijstvelden van Sapa, bezoek authentieke bergdorpjes en de dichtbegroeide jungle.

Tijdens uw reis naar Vietnam komt u lang vele historische plekken, van de Chinese dynastie tot de Franse overheersing en de Japanse troepen. Ook het vriendelijke volk kan u zeker niet ontgaan. De Vietnamezen zijn vriendelijk, behulpzaam en bescheiden.

Een individuele- of groepsreis naar Vietnam

Beleef de vrijheid van een individuele reis naar Vietnam. Ontdek het land op uw eigen tempo en bezoek de hoogtepunten en bezienswaardigheden die u zelf heeft uitgekozen. Of reis naar Vietnam tijdens een volledig verzorgde groepsreis. Welke reis ook bij u past, Met HSS Azië Reizen maakt u een veelzijdige reis naar Vietnam!