Vakantie naar Vietnam

Vakantie naar Vietnam

Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Ontdek hoogtepunten als Halong Bay, Hoi An en Sapa
Uitgebreide reizen in aangenaam reistempo
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Vakantie in Vietnam

Een vakantie in Vietnam brengt u naar adembenemende plaatsen als Hanoi, Hoi An, Halong Bay, Sape en Ho Chi Minh City. Reis naar traditionele dorpjes met bergstammen, wandel door de prachtige felgroen gekleurde sawa’s, bezoek serene tempels en pagoden en leer traditionele gerechten te bereiden. HSS Azië Reizen neemt u graag mee naar dit adembenemende land. Maak een unieke reis en kies uit een individuele rondreis Vietnam of een groepsreis Vietnam. Onze reizen zijn volledige verzorgd! U boekt de reis die bij u past en wij regelen de rest. Van vliegtickets, tot accommodatie, vervoer en excursies. Alles zit bij de prijs in. Zo komt u tijdens uw vakantie naar Vietnam niet voor onverwachte verassingen te staan. Onze Engels -en/of Nederlandse sprekende reisleiding laat u kennis maken met een prachtig land en een gastvrije en vriendelijke lokale bevolking. Boek nu uw vakantie naar Vietnam!

Onze groepsreizen

Onze individuele reizen

Vakantie Vietnam, maak een unieke reis

Breng een bezoek aan alle hoogtepunten die een vakantie in Vietnam te bieden heeft. Reis naar Ho Chi Minh City, de hoofdstad van het voormalige Zuid-Vietnam en staat nog altijd bekend onder de naam Saigon. Bekijk de imposante koloniale architectuur, talloze tempels, pagodes en groene stadsparken. Via Ho Chi Minh City kunt u naar Can Tho, een van de grootste steden aan de Mekong-delta. Of breng een bezoek aan Cu Chi waar het ondergrondse tunnelnetwerk, die een belangrijke rol speelde in de Vietnamoorlog, te bewonderen is. De ondergrondse tunnels werden niet alleen als schuilplaats en leefruimte voor de Vietcong gebruikt, maar ook als aanvoerroute van wapens en voedsel. Bezoek in het Noorden van Vietnam vlakbij de Chinese grens, Sapa. Maak kennis met de bergstammen en wandel door de groene rijstterrassen. Reis naar de havenplaats Hoi An. Deze enerverende stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Halong Bay moet u zeker niet overslaan tijdens uw vakantie in Vietnam. Maak een cruise of kajak tussen de prachtige rotsformaties die majestueus boven de zee uittorenen. Kom genieten in Vietnam!

Beleef een adembenemende vakantie in Vietnam

In de prachtige steden komt u in aanraking met de vele uiteenlopende culturen en invloeden die het land rijk is. Vietnam heeft ongelofelijk veel te bieden. Bekijk de bezienswaardigheden in Vietnam, bezoek de tempels en pagoden en laat u onderdompelen door de lokale bevolking. Wanneer u een liefhebber van natuur bent dan voelt u zich in Vietnam zeker thuis. U vindt in Vietnam mangrovebossen met loofbomen, tropische regenwouden, dennenbossen, savanne, grotten, bergen en groene rijstterrassen. Elk natuurgebied heeft zijn eigen identiteit met een eigen flora en fauna. Lees meer op de Vietnam informatiepagina over het veelzijdige land.