Groepsreizen naar Sulawesi Volledig Verzorgd

Groepsreizen naar Sulawesi Volledig Verzorgd

Snorkel bij tropisch Menjangan eiland
Beleef een Boottocht over het Tempemeer
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze groepsreizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Sulawesi

Met vrienden of familie naar Sulawesi: samen geniet u van dit bijzondere eiland. Van bovenaf gezien is het eiland wat betreft de vorm net een zeester met kronkelige uiteinden die bestaan uit witte zandstranden met adembenemende koraalriffen vol tropische vissen. Met onze groepsreis creëert u samen met uw reisgezelschap een onvergetelijke ervaring. Wij regelen alles voor u: van vliegticket tot overnachting. Samen met één van onze Nederlandse- of Engelssprekende reisgidsen reist u langs de mooiste bestemmingen op dit groene eiland: u zult deze vakantie nog lang heugen! Naar Sulawesi Reizen is puur genieten van natuur en cultuur op een adembenemend eiland.

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Onze gespecialiseerde reizen

familie van der Harst
“Dit was onze vierde HSS reis en hij overtrof alles!”
familie van der Harst 'S-GRAVENHAGE

Groepsreis Sulawesi: langs watervallen, vlinders en bergdorpen

Samen met uw reisgenoten reist u langs de prachtigste bestemmingen en geniet u van een vakantie vol onvergetelijke indrukken en ervaringen. Onder meer het natuurreservaat in Bantimuring met zijn watervallen en groene kliffen maar ook het dorp Rantepao behoren tot de bestemmingen tijdens uw reis. In Rantepao maakt u kennis met de Toraja, die bekend staan om hun bijzondere begrafenisrituelen en typische huizen. Terwijl u van het ene naar het andere dorp reist geniet u van de meest schitterende panorama’s. Het gebied tussen Rantepao en Bantimuring behoort namelijk tot het mooiste en wonderlijkste deel van het eiland Sulawesi. HSS Azië Reizen garandeert u van adembenemende Sulawesi reizen langs de meeste wonderlijke bestemmingen.

 

Ook de overnachtingen bij uw groepsreis Sulawesi zijn een beleving

Tijdens uw groepsreis door Sulawesi zult u versteld staan van de mooie natuur en bijzondere cultuur van het eiland. In combinatie met de prachtige omgeving zorgen de voorzieningen van HSS Azië Reizen voor een onvergetelijke vakantie. U overnacht in de meest bijzondere accommodaties: uw overnachting wordt hierdoor een beleving op zich. Bijna alle maaltijden en excursies zijn inbegrepen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Kom en ontdek het eiland tijdens een prachtige vakantie op Sulawesi.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706