Volledig Verzorgde Groepsreizen naar Azië

Volledig Verzorgde Groepsreizen naar Azië

Rondreizen in aangenaam reistempo
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreizen Azië

Wilt u een verre reis maken naar het prachtige Zuidoost-Azië? Kies dan voor een groepsreis met HSS Azië Reizen, al sinds 1990 dé specialist in reizen naar Azië. Met onze groepsreizen geniet u van:

 

  • Een gevarieerd programma met excursies naar de mooiste bezienswaardigheden en hoogtepunten van Azië
  • Een aangenaam reistempo met voldoende tijd om te ontspannen en te genieten van de lokale sfeer en gastvrijheid

 

Ontdek de veelzijdigheid van Azië met onze groepsreizen naar Indonesië en Vietnam. Bekijk hieronder ons reisaanbod en laat u inspireren door onze prachtige bestemmingen.

 

Kiest u voor een individuele reis of strandvakantie dan kunnen wij ten allen tijde een offerte uitbrengen.

 

*Omdat elk land zijn eigen inreisvoorwaarden hanteert en deze onderhevig zijn aan veranderingen adviseren we u om, voordat u een reis boekt, op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken na te gaan wat de actuele regels zijn om het land van bestemming binnen te komen. 

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Onze gespecialiseerde reizen

Overnachten op bijzondere plekken met groepsreizen Azië

Als u een geheel verzorgde rondreis wilt maken naar de meest adembenemende en betoverende bestemmingen in Zuidoost-Azië dan kiest u voor één van de groepsreizen. U overnacht op indrukwekkende plaatsen die net even anders zijn dan anders. U komt daarmee op plekken terecht waar u ook echt contact kunt maken met de plaatselijke bevolking. Zo leert u tijdens een groepsreis door Azië niet alleen uw reisgenoten kennen, maar ook de bewoners. Onze groepsreizen door Azië brengen u naar de prachtige bezienswaardigheden en hoogtepunten die het land rijk is. Tijdens de reis en de excursies wordt u begeleid door onze Nederlands- of Engelssprekende reisleiders. Zij laten u kennis maken met de lokale cultuur, eetgewoonten en rituelen. Alles voor de optimale beleving! Bijzondere reizen naar Azië boekt u bij HSS Azië Reizen.

 

Groepsreizen Azië: veel zien in een rustig tempo

Ons reisprogramma heeft een aangenaam reistempo waardoor u niet alleen de meest prachtige bestemmingen te zien krijgt, maar ook genoeg tijd heeft om te genieten van alle bezienswaardigheden en hoogtepunten. Het reisprogramma is zo samengesteld dat u zoveel mogelijk te zien krijgt van de prachtige bestemmingen in Azië. Laat u inspireren door onze prachtige groepsreizen door Azië en ontdek de landen Vietnam en Indonesië. HSS Azië Reizen zorgt ervoor dat tijdens uw rondreis alles perfect is geregeld, van vliegtickets en vervoer tot hotelaccommodaties en excursies. Beleef een verre reis naar Azië met HSS Azië Reizen.