Volledig Verzorgde Groepsreizen naar Azië

Volledig Verzorgde Groepsreizen naar Azië

Rondreizen in aangenaam reistempo
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreizen Azië

HSS Azië Reizen is al sinds 1990 specialist in reizen naar Zuidoost-Azë. Onze groepsreizen zijn volledig verzorgd; wij boeken uw vliegticket, verzorgen de overnachtingen in comfortabele hotels, gaan met u op excursie en laten u de smaken proeven van het land tijdens de diverse maaltijden. Onze Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders kennen het land als geen ander en vertellen u graag alle bijzonderheden van hun land. Ze laten u kennismaken met de lokale bevolking en dompelen u onder in de verschillende culturen en gebruiken. Om u de kans te geven het land van uw bestemming goed te leren kennen, nemen we tijdens onze groepsreizen de tijd om optimaal te genieten van de prachtige bestemmingen. Bekijk hieronder het reisaanbod voor de groepsreizen in 2023.

 

Voor een individuele reis of strandvakantie kunnen wij ten allen tijde een offerte uitbrengen.

 

 

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Onze gespecialiseerde reizen

Overnachten op bijzondere plekken met groepsreizen Azië

Als u een geheel verzorgde rondreis wilt maken naar de meest adembenemende en betoverende bestemmingen in Zuidoost-Azië dan kiest u voor één van de groepsreizen. U overnacht op indrukwekkende plaatsen die net even anders zijn dan anders. U komt daarmee op plekken terecht waar u ook echt contact kunt maken met de plaatselijke bevolking. Zo leert u tijdens een groepsreis door Azië niet alleen uw reisgenoten kennen, maar ook de bewoners. Onze groepsreizen door Azië brengen u naar de prachtige bezienswaardigheden en hoogtepunten die het land rijk is. Tijdens de reis en de excursies wordt u begeleid door onze Nederlands- of Engelssprekende reisleiders. Zij laten u kennis maken met de lokale cultuur, eetgewoonten en rituelen. Alles voor de optimale beleving! Bijzondere reizen naar Azië boekt u bij HSS Azië Reizen.

 

Groepsreizen Azië: veel zien in een rustig tempo

Ons reisprogramma heeft een aangenaam reistempo waardoor u niet alleen de meest prachtige bestemmingen te zien krijgt, maar ook genoeg tijd heeft om te genieten van alle bezienswaardigheden en hoogtepunten. Het reisprogramma is zo samengesteld dat u zoveel mogelijk te zien krijgt van de prachtige bestemmingen in Azië. Laat u inspireren door onze prachtige groepsreizen door Azië en ontdek de landen Vietnam en Indonesië. HSS Azië Reizen zorgt ervoor dat tijdens uw rondreis alles perfect is geregeld, van vliegtickets en vervoer tot hotelaccommodaties en excursies. Beleef een verre reis naar Azië met HSS Azië Reizen.