Volledig Verzorgde Groepsreizen naar Azië

Volledig Verzorgde Groepsreizen naar Azië

Rondreizen in aangenaam reistempo
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreizen Azië

Er is door het Coronavirus veel veranderd in de reiswereld.

We hebben te maken met vliegmaatschappijen die hun vluchten vanaf Schiphol drastisch hebben verminderd en niet zoals voorheen bijna dagelijks naar Zuidoost Azië vliegen. Nu reizen weer mogelijk is is er een run ontstaan op vliegtickets. Door de grote vraag en het lage aanbod zijn de prijzen voor vliegtickets explosief gestegen. Daardoor zijn wij op dit moment niet in staat om onze groepsreizen voor de gepubliceerde prijzen aan te bieden en zien wij ons genoodzaakt om alle groepsreizen in 2022 te annuleren. Voor een individuele reis of strandvakantie kunnen wij ten allen tijde een offerte uitbrengen.

 

In het jaar 2023 zullen wij ons aanbod aan groepsreizen aanpassen en de vertrekdata op onze website vermelden.

Meer weten over groepsreizen?

Download Brochure

Onze gespecialiseerde reizen

Overnachten op bijzondere plekken met groepsreizen Azië

U kiest uit één van de groepsreizen Azië als u een geheel verzorgde rondreis wilt maken naar de meest adembenemende en betoverende bestemmingen in Zuidoost-Azië. U overnacht op indrukwekkende plaatsen die net even anders zijn dan anders. U komt daarmee op plekken terecht waar u ook echt contact kunt maken met de plaatselijke bevolking. Zo leert u tijdens de groepsreizen Azië niet alleen uw reisgenoten kennen, maar ook de bewoners. Onze groepsreizen Azië brengen u naar de prachtige bezienswaardigheden en hoogtepunten die het land rijk is. Tijdens de reis en de excursies wordt u begeleid door onze Nederlands- /of Engelssprekende reisleider.  Onze groepsreizen Azië zijn een onder dompeling in lokale cultuur, eetgewoonten en rituelen. Alles voor de optimale beleving! Bijzondere reizen naar Azië boekt u bij HSS Azië Reizen.

 

Groepsreizen Azië: veel zien in een rustig tempo

Ons reisprogramma heeft een aangenaam reistempo waardoor u niet alleen de meest prachtige bestemmingen te zien krijgt, maar ook genoeg tijd heeft om te genieten van alle bezienswaardigheden en hoogtepunten. Het reisprogramma zo samengesteld dat u zoveel mogelijk te zien krijgt van de prachtige bestemmingen in Azië. Laat u inspireren door onze prachtige groepsreizen door Azië en ontdek de landen, Vietnam, Thailand, Indonesië en Sri Lanka. HSS Azië Reizen zorgt ervoor dat tijdens uw rondreis alles perfect is geregeld, van vliegtickets en vervoer tot hotelaccommodaties en excursies. Beleef een verre reis naar Azië met HSS Azië Reizen.