Groepsreizen naar Sumatra Volledig Verzorgd

Groepsreizen naar Sumatra Volledig Verzorgd

Relax op de stranden van Pulau Weh
Ga Orang Oetans spotten in de jungle
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze groepsreizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Sumatra

Tijdens de groepsreizen door Sumatra kunt u in de hoofdstad Medan een aantal interessante bezienswaardigheden bekijken zoals de grote moskee en de Chinese tempel. In het Gunung Leuser nationaal park kunt u in de jungle wilde dieren tegenkomen zoals orang-oetans, tijgers, neushoorns en olifanten. Boven de jungle torenen vulkanen uit omringd door prachtige meren. Er is op Sumatra avontuur te vinden voor iedere reiziger. Met de groepsreizen van HSS Azië Reizen weet je zeker dat je volledig verzorgd op reis gaat en geen van de bijzondere bezienswaardigheden van Sumatra mist. Wij regelen uw reis van vlucht tot vervoer en accommodaties. Maar ook een aantal maaltijden, gidsen en excursies zijn bij de prijs inbegrepen. Samen met ons kunt u kijken welke groepsreis het beste past bij uw wensen, denk hierbij aan de dingen die u wilt zien, hoe snel u wilt reizen en hoe lang u op reis wilt. Tevens zijn onze reisgidsen Nederlands- of Engelstalig, en hij of zij laat u de meest bijzondere plekken en bezienswaardigheden van Sumatra zien. Boek snel en bleef uw vakantie op Sumatra!

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Onze gespecialiseerde reizen

Groepsreis Sumatra: geheel verzorgd

Met zo veel nieuwe indrukken en belevenissen iedere dag wilt u natuurlijk wel overnachten in comfortabele accommodaties op bijzondere plekken. HSS Azië Reizen biedt dan ook accommodaties op unieke plaatsen, bijvoorbeeld naast rivieren met een schitterend uitzicht of in een ecolodge midden in de natuur. Het reistempo van onze groepsreizen naar Sumatra is aangenaam voor iedereen zodat u optimaal kunt genieten van het eiland. In het kratermeer Danau Toba ligt het eiland Samosir wat de uitvalsbasis is voor diverse tours. Een boottocht rond het eiland met stops bij de authentieke dorpjes is dan ook zeker opgenomen in het programma.

Tijdens een trekking door het Gunung Leuser National Park kunt u zelfs echte Orang-Oetans spotten in het wild. Ook bezoekt u tijdens de groepsreis markten in authentieke dorpjes waat u kennis maakt met lokale mensen. Deze reis is een unieke ervaring die niemand u meer afneemt.

 

Reis langs vele bezienswaardigheden

Natuurliefhebbers kunnen op Sumatra zeker hun hart ophalen. Er zijn vele dingen om te bewonderen zoals prachtige bergen en vulkanen, watervallen, kleurrijke jungle en uitgestrekte meren. De diversiteit van bevolkingsgroepen op het eiland is erg groot, wat het tot een culturele parel maakt. In Medan kunt u genieten van de metropool van het eiland. Er zijn bijzondere en lekkere restaurants en moderne winkelcentra te vinden. Andere activiteiten die u zou kunnen ondernemen zijn het bezoeken van plantages, of een bezoek brengen aan het Maimoon Palace. De Batak cultuur is niet te missen voor echte cultuurliefhebbers, ervaar dit vooral op het eiland Samosir. HSS helpt u de ideale reis samen te stellen en Sumatra in je hart te sluiten. Wil je liever alleen of met vrienden of familie naar Sumatra? Bekijk dan onze individuele rondreizen!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706