Groepsreizen naar Sumatra Volledig Verzorgd

Groepsreizen naar Sumatra Volledig Verzorgd

Relax op de stranden van Pulau Weh
Ga Orang Oetans spotten in de jungle
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze groepsreizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Sumatra

Groepsreizen naar Sumatra brengen u van ultiem cultuur snuiven in Medan, tot heerlijk relaxen op de stranden van Pulau Weh. Dieren die je thuis nooit in het wild zult tegenkomen wandelen en slingeren hier door de jungles zoals orang-oetans, tijgers, neushoorns en olifanten. Boven de jungles uit torenen vulkanen omringd door prachtige meren. Er is op Sumatra avonduur te vinden voor iedere reiziger. Met de groepsreizen van HSS Azië Reizen weet je zeker dat je volledig verzorgd op reis gaat en geen van de bijzondere bezienswaardigheden van Sumatra mist. Wij regelen uw reis van vlucht tot vervoer, accommodatie. Maar ook maaltijden, gidsen en excursies zijn bij uw prijs inbegrepen. Samen met ons kunt u kijken welke groepsreis het beste past bij uw wensen, denk hierbij aan de dingen die u wilt zien, hoe snel u wilt reizen en hoe lang u op reis wilt. Tevens zijn onze reisgidsen Nederlands- of Engelstalig, en hij of zij laat u de meest bijzondere plekken en bezienswaardigheden van Sumatra zien. Boek snel en bleef uw vakantie op Sumatra!

Meer weten over groepsreizen?

Download Brochure

Onze gespecialiseerde reizen

Groepsreis Sumatra: geheel verzorgd

Met zo veel nieuwe indrukken en belevenissen iedere dag wilt u natuurlijk uw reis compleet maken met overnachting in comfortabele en bijzondere plekken. HSS Azië Reizen biedt dan ook accommodaties op unieke plaatsen, bijvoorbeeld naast rivieren met een schitterend uitzicht. Het reistempo van onze groepsreizen naar Sumatra is aangenaam voor iedereen, u kunt optimaal genieten van het eiland en u heeft voldoende tijd op de bestemmingen zoals steden, dorpen of natuurgebieden om er doorheen te lopen en ze te ervaren. U kunt zelfs echte orang-oetans ontmoeten tijdens een excursie door het Bukit Lawang National Park. Ook bezoekt de groepsreis lokale markten in authentieke dorpjes. Het bijzonder grote kratermeer Danau Toba is een perfecte plaats om een duik te nemen omringd door bijzondere rotsformaties. Maak ook kennis met locals en maak uw reis helemaal tot een unieke ervaring die niemand u meer af neemt.

 

Reis langs vele bezienswaardigheden

Natuurliefhebbers kunnen op Sumatra zeker hun hart ophalen. Er zijn vele dingen om te bewonderen zoals prachtige beergen, watervallen, kleurrijke jungle en uitgestrekte meren. De diversiteit van bevolkingsgroepen op het eiland is erg groot, wat het tot een culturele parel maakt. In Medan kunt u genieten van de metropool van het eiland. Er zijn bijzondere en lekkere restaurants en moderne winkelcentra te vinden. Andere activiteiten die u zou kunnen ondernemen zijn het bezoeken van oliepalm- en rubberplantages, of een bezoek brengen aan Maimoon Palace. De Batak cultuur is niet te missen voor echte cultuurliefhebbers, ervaar dit in Samosir. Of ga natuurlijk hiken in de jungle om bijzondere dieren te ontmoeten. HSS helpt jou de ideale reis samen te stellen en Sumatra in je hart te sluiten. Wil je liever alleen of met vrienden of familie naar Sumatra? Bekijk dan onze individuele rondreizen!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 25 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706