Sumatra individuele rondreizen

Sumatra individuele rondreizen

Ontdek de culturele diversiteit van Sumatra
Sta oog in oog met bijzondere wilde dieren
Uw droomreis naar Sumatra op maat samengesteld
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Individuele rondreis Sumatra

Onze individuele rondreizen in Sumatra zijn ideaal als u graag met een kleine club vrienden of familie reist. Zo ontdekt u Sumatra helemaal op uw eigen tempo en bepaald u helemaal zelf welke highlights u wanneer bekijkt. Sumatra heeft veel te bieden voor de avontuurlijke reiziger, de natuurliefhebber of de rustige genieter. Met de individuele rondreizen van HSS Azië stelt u zelf van begin tot eind uw reis samen, met ondersteuning en advies van ons. Wij helpen u bij het boeken van de vlucht, reserveren van de accommodatie(s) en verzorgen van maaltijden en entree voor bezienswaardigheden. Ook plaatselijk vervoer met chauffeur en reisgidsen kunnen wij voor u regelen. U hoeft zich dus nergens meer zorgen over te maken en alleen maar te genieten van de reis. Een vakantie op Sumatra is een herinnering voor altijd. Wij helpen u graag om de perfecte reis samen te stellen.

Meer weten over individuele rondreizen?

Download brochure

Voor u geselecteerd

Individuele rondreis Sumatra: zelf op avontuur

Waar begint u nou met het samenstellen van uw ideale rondreis? U kunt bijvoorbeeld ons uitgebreide aanbod bekijken aan beschikbare reizen. Hier kunt u bekijken welke beschikbare reistijden er zijn. Afhankelijk van uw beschikbare tijd kunt u kiezen voor een kortere of langere rondreis, en uw tempo van reizen kunt u zelf bepalen. Wilt u nog meer zien van Indonesië? Dan zou u kunnen overwegen uw reis te combineren met andere Indonesische eilanden, zoals Bali of Java. De hoogtepunten die u wilt zien tijdens uw reis zijn leidend, niet staat vast en uw wensen bepalen de vakantie. Wilt u naar het Tobameer in Noord-Sumatra, of toch liever naar de moderne stad Medan? Of toch liever naar het regenwoud om met eigen ogen orang-oetans te bekijken. Het kan allemaal tijdens uw vakantie op Sumatra! Beslis het helemaal zelf en laat u eventueel adviseren door de experts van HSS Azië Reizen.

 

Uw reiswensen staan centraal

Het is uw reis, en het gaat om uw wensen. U geeft aan wanneer u wilt vertrekken, welke bestemmingen in uw reis naar voren moeten komen, en wij regelen de rest. Alles wordt van begin tot eind voor u geregeld zodat u volledig ontspannen van het eiland kunt genieten. Sumatra biedt oneindig veel schoonheid, cultuur en bijzondere ervaringen die u kunt beleven. Wilt u een prive chauffeur of reisgids die Nederlands of Engels spreekt? Geef het aan en wij regelen het voor u. Reist u liever door Sumatra met een groep? Bekijk dan de mogelijkheden voor groepsreizen naar Sumatra!

 

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706