Bezienswaardigheden Sri Lanka

Bezienswaardigheden Sri Lanka

Uw individuele reis Sri Lanka op maat samengesteld
Bepaal zelf waar, wanneer en met wie u reist
Ontdek veelzijdig Sri Lanka in alle vrijheid
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Bezienswaardigheden Sri Lanka

Sri Lanka, ‘’De parel van de oceaan’’, biedt u een veelzijdige reiservaring. Tijdens één van de reizen van HSS Azië reizen wordt u langs de meest inspirerende bezienswaardigheden in Sri Lanka gebracht. Tijdens uw verblijf reist u naar prachtige bestemmingen als Colombo, Negombo, Polonnaruwa, Kandy, Nuwara Eliya, Hikkaduwa en Negombok. Door de compacte oppervlakte van Sri Lanka zijn alle bezienswaardigheden in Sri Lanka eenvoudig te bereiken. Reis naar Sri Lanka met een prachtige 21-daagse groepsreis, of, wanneer u liever alleen reist, geniet van een 11-daagse individuele rondreis Sri Lanka. Reis naar Sri Lanka om de mooiste bezienswaardigheden te zien en ervaren.

Onze gespecialiseerde reizen

Bert en Johanna
“Wij hebben een heel mooie reis meegemaakt, complimenten voor HSS!”
Bert en Johanna Sri Lanka
Beoordelingen Sri LankaSri Lanka 2  Beoordelingen
9,2
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9,5
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
9,5

Voor u geselecteerd

Sri Lanka, het land met een prachtige flora en fauna

Het land Sri Lanka is een prachtig flora en fauna rijk. Tijdens uw reis kunt u een bezoek brengen aan het olifanten weeshuis in Pinnawala, een prachtige bezienswaardigheid in Sri Lanka. In dit olifanten weeshuis worden olifanten opgevangen die ziek zijn of zijn verstoten door hun kudde. Kijk hoe de jonge olifanten met de fles worden gevoerd waarna ze heerlijk gaan baden in de rivier. Liever op safari om de dieren in hun natuurlijke omgeving te bekijken? Stap dan in een jeep en rij door het grootste natuurpark van Sri Lanka: het Yala National Park. En natuurlijk zijn olifanten niet de enige bewoners van dit gebied. U treft hier namelijk ook waterbuffels, herten, wilde zwijnen, apen en krokodillen spotten. Reis naar adembenemend Sri Lanka!

Sri Lanka, de tuin van Boeddha

Bij HSS Azië reizen vindt u verschillende reizen naar Sri Lanka. Wanneer reizen met een gezelschap iets voor u is kiest u bijvoorbeeld voor een groepsreis Sri Lanka, en wanneer u het land liever zelfstandig verkent is een individuele rondreis Sri Lanka misschien meer voor u. De multireligieuze samenleving van Sri Lanka leent zich, in combinatie met de gastvrijheid van de inwoners, uitermate voor het kennis maken met het Boeddhisme. Het land wordt gekenmerkt door prachtige koningssteden, tempels en pagodes, dé bezienswaardigheden in Sri Lanka. In Dambulla kunt u unieke tempels bezoeken die op de Werelderfgoedlijst zijn opgenomen. Ook de ‘’Tempel van de tand’’ in Dalada Maligawa is een ervaring op zich. De tempel stamt uit 1603 en heeft een prachtige ligging aan de oever van het meer. Wanneer u een tempel bezoek dient u wel rekening te houden met de normen waarden van het land. U zult bijvoorbeeld uw schouders en knieën moeten bedekken voor u de tempel binnentreedt. Bekijk onze Sri Lanka Reizen en maak een volledig verzorgde reis langs de vele bezienswaardigheden die Sri Lanka te bieden heeft.