Sulawesi individuele rondreizen

Sulawesi individuele rondreizen

Een avontuurlijke individuele reis door Sulawesi
Bepaal zelf waar, wanneer en met wie u reist
Een volledig verzorgde rondreis naar Sulawesi
Bekijk het aanbod
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Individuele rondreis Sulawesi

Wilt u het prachtige eiland Sulawesi op uw eigen manier ontdekken? Dan is een individuele rondreis Sulawesi de ideale reis voor u. U bepaalt zelf met wie u reist, alleen of met vrienden of familie. De reis is helemaal samengesteld zoals u dat graag wilt. HSS Azië Reizen helpt u om uw ideale vakantie samen te stellen zodat u alles uit uw tijd kunt halen. Wij verzorgen voor u vliegtickets, reserveringen van hotels en uw vervoer (met chauffeur), alles is tot in de puntjes verzorgd. Ook kunt u gebruik maken van onze Nederland- of Engelstalige reisleiders. Zo weet u zeker dat u niets mist over de highlights van Sulawesi. Door te kiezen voor een individuele rondreis in Sulawesi kunt u het eiland op uw eigen tempo ontdekken en genieten van alles wat het eiland te bieden heeft. Wilt u toch liever een groepsreis om het eiland te ontdekken? Bekijk dan onze mogelijkheden voor Sulawesi groepsreizen.

Meer weten over individuele rondreizen?

Download brochure

Individuele rondreis Sulawesi: zelf op avontuur

Vroeger was Sulawesi bekend onder de naam Clebes, een unieke parel in Zuidoost Azië. Door uw reis goed voor te bereiden weet u zeker dat u alles uit de reis over dit adembenemende eiland haalt. Door te beginnen met het bekijken van het uitgebreide reisaanbod kunt u zich oriënteren op de hoogtepunten die in ieder geval voorbij moeten komen tijdens uw reis. Aan de hand van de bezienswaardigheden die u wilt bewonderen en het tempo waarin u wilt reizen kunt u kiezen voor langere en kortere reisperioden. Ook zou u kunnen kiezen om uw reis naar Sulawesi te combineren met bezoeken aan andere prachtige Indonesische eilanden. Ook hierbij helpen wij u graag om de ideale reis samen te stellen. Één van de hoogtepunten die u absoluut niet mag missen tijdens uw individuele rondreis Sulawesi is een bezoek aan het inheemse volk de Toraja. Zij staan bekend om bijzondere begrafenisrituelen en typische huizenbouw. Ook het natuurreservaat Bantimurung met oogverblindende watervallen, kliffen en andere natuur. Natuurlijk heeft Sulawesi nog veel meer te bieden. Wij helpen u om de ideale reis samen te stellen, helemaal volgens uw wensen!

 

Individuele rondreis Sulawesi: inspirerende overnachting locaties

Behalve het ontdekken van het eiland wilt u natuurlijk ook slapen op prettige, veilige en inspirerende locaties. Hierbij helpt HSS Azië Reizen u ook verder. We bieden u keuze uit verschillende comfortabele hotels die goed zijn onderhouden voor uw individuele rondreis Sulawesi. Hier kunt u op uw gemak uitrusten nadat u de bijzondere plaatsen van het eiland hebt bezocht tijdens u individuele rondreis op Sulawesi. Tijdens uw Sulawesi reis zult u ook zeker in contact comen met de lokale bevolking waardoor u een bijzonder en echt beeld krijgt van de cultuur, lokale gebruiken en andere gewoontes. Tijdens uw individuele rondreis Sulawesi zijn de meeste maaltijden en excursies bij uw reis inbegrepen. Neem snel contact op met HSS Azië Reizen en vraag een offerte aan voor uw unieke vakantie op Sulawesi.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706