Actueel nieuws bij HSS

Actueel nieuws bij HSS

Bekijk onze Reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Actueel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Stichting Het Schone Streven, maar ook de meest recente ontwikkelingen van uw favoriete bestemmingen. Actuele nieuws berichten over onze bestemmingen worden op deze pagina vermeld.

Verre Reizen Event -  Den Haag

GRATIS ENTREE VERRE REIZEN EVENT 2018

Wij zijn aanwezig op het Verre Reizen Event in Den Haag, standnummer 18.

Bestel nu uw gratis entreekaartje voor het Verre Reizen Event.

OPENINGSTIJDEN:
Zaterdag 27 oktober: 10:00 - 17:00
Zondag   28 oktober: 10:00 - 17:00

Feestdagen Vietnam / Tet 2019

Feestdagen Vietnam / Tet 2019

Met Tet wordt het nieuwe jaar voor de Vietnamezen gevierd. In 2019 begint nieuwjaar op 5 februari maar de drukte rond de feestelijkheden begint een week ervoor en gaat door tot een week na het nieuwe jaar. Een groot deel van de winkels en markten zijn gesloten, maar daar staat tegenover dat de straten prachtig versiert zijn met bloemen, decoraties en lampjes. 

Ramadan 2019

Ramadan 2019

De Ramadan start in 2019 op 6 mei en eindigt op 3 juni. De Ramadan duurt 30 dagen en wordt afgesloten met het 3-daagse Suikerfeest oftewel Idul Fitri. Tijdens Idul Fitri gaan veel Indonesiërs op vakantie of familiebezoek wat leidt tot een enorme drukte op de wegen. Ook treinen, bussen en vliegtuigen zitten overvol.

 

Elk jaar, tijdens de negende maand van de Islamitische jaarkalender, vindt de Ramadan plaats. Een maand van vasten en bezinning. Tijdens de Ramadan mag er tussen zonsopkomst en zonsondergang niet gegeten en gedronken worden, en ook niet worden gerookt. Als toerist wordt er van u verwacht dat u discreet bent. Overdag eten of drinken in het openbaar wordt als respectloos gezien.

 

Met het Suikerfeest wordt het einde van de Ramadan gevierd

 

Het Suikerfeest wordt ook wel het Kleine Feest genoemd. Het is een islamitisch feest om samen met familie en vrienden het einde van de vastenmaand te vieren. Het Suikerfeest duurt officieel drie dagen en begint elk jaar op een andere dag, namelijk op de eerste dag van de tiende maand van de islamitische jaartelling. Suikerfeest 2019  van  4 t/m 6 juni in week 23.

 

 

GGD reist mee APP

GGD reist mee APP

Graag wijzen wij u op een nieuw ontwikkeling in de reizigerszorg bij de GGD: de App GGD reist mee. U kunt deze app gratis downloaden. De app is geschikt voor zowel iOS als Android. De app is bedoeld voor reizigers naar (sub)tropische bestemmingen.

 

GGD Reisvaccinaties: daar kunt u mee op reis!

Download hier de app:

          

bron:http://www.ggdreisvaccinaties.nl

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie