Actueel nieuws bij HSS

Actueel nieuws bij HSS

Bekijk onze Reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij de SGR

Actueel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Stichting Het Schone Streven, maar ook de meest recente ontwikkelingen van uw favoriete bestemmingen. Actuele nieuws berichten over onze bestemmingen worden op deze pagina vermeld.

Gunung Angung - Bali

Gunung Angung - Bali (UPDATE)

Wijziging van de waarschuwingsstatus
Na de laatste uitbarsting heeft het Geologic Disaster Mitigation Agency (PVMBG) de huidige status van paraatheid "Awas Level IV" verhoogd en het publiek eraan herinnerd om uit de "rode zone" te blijven die een gebied tussen 8 en 10 kilometer afbakent van de top van de vulkaan.

Er zijn momenteel geen reizigers van HSS aanwezig op Bali!

Toeristische bestemmingen zoals Tirtagangga, Sidemen, Seraya, Amed en Candidasa vallen nog steeds buiten deze zone en worden als veilig beschouwd. Wanwege de waarschijnlijkheid van aswolken,, wordt uit voorzorg reizigers in de plaatsen Tirtagangga en Sidemen, pro-actief benaderd en geassisteerd in alternatieve regelingen als zij dat verkiezen.

 

Sluiting van de luchthaven

Vanaf 07.15AM 27 november tot tenminste 07.00 AM op 28 november is Bali's Ngurah Rai Airport gesloten, vanwege de uitbarsting, is er geen luchtverkeer in of vanuit Ngurah Rai International Airport (DPS). Op dit moment zijn de alternatieve luchthavens van Lombok (LOP) en Surabaya (SUB) operationeel.

 

GGD reist mee APP

GGD reist mee APP

Graag wijzen wij u op een nieuw ontwikkeling in de reizigerszorg bij de GGD: de App GGD reist mee. U kunt deze app gratis downloaden. De app is geschikt voor zowel iOS als Android. De app is bedoeld voor reizigers naar (sub)tropische bestemmingen.

 

GGD Reisvaccinaties: daar kunt u mee op reis!

Download hier de app:

          

bron:http://www.ggdreisvaccinaties.nl

Feestdagen Vietnam / Tet 2018

Feestdagen Vietnam / Tet 2018

Met Tet wordt het nieuwe jaar voor de Vietnamezen gevierd. In 2018 begint nieuwjaar op 16 februari maar de drukte rond de feestelijkheden begint een week ervoor en gaat door tot een week na het nieuwe jaar. Een groot deel van de winkels en markten zijn gesloten, maar daar staat tegenover dat de straten prachtig versiert zijn met bloemen, decoraties en lampjes. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.