Actueel nieuws bij HSS

Actueel nieuws bij HSS

Bekijk onze Reizen
George Hartloper 1947 -2021

Collega George Hartloper overleden

Met grote verslagenheid heeft het nieuws ons bereikt dat onze collega George Hartloper op 5 oktober 2021 is overleden. Wij hebben George jarenlang mogen ervaren als een gewaardeerd en gerespecteerd collega met hart voor de zaak en zijn collega’s.

 

George was onze schiphol medewerker waar hij onze reizigers uitgeleide deed voor een mooie vakantie. We zullen George enorm missen en wij zijn in gedachten bij zijn familie en vrienden.

Bereikbaarheid in verband met coronavirus

Bereikbaarheid in verband met coronavirus

Onze collega's werken zoveel mogelijk vanuit huis. Dit betekent dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar. 

Informatie over het Corona virus

Informatie over het Corona virus

Zoals u in de media kunt volgen, is er dagelijks nieuwe informatie over de situatie rondom het Corona-virus. Zo hebben bepaalde landen de toelatingseisen voor toeristen aangescherpt, om zo de kans op verspreiding zo laag mogelijk te houden. Het kan bijvoorbeeld zijn, dat u niet via een bepaald land naar uw eindbestemming mag reizen omdat daar sprake is van een verhoogd risico. 

Feestdagen Vietnam / Tet 2021

Feestdagen Vietnam / Tet 2021

Met Tet wordt het nieuwe jaar voor de Vietnamezen gevierd. In 2021 begint nieuwjaar op 12 februari maar de drukte rond de feestelijkheden begint een week ervoor en gaat door tot een week na het nieuwe jaar. Een groot deel van de winkels en markten zijn gesloten, maar daar staat tegenover dat de straten prachtig versiert zijn met bloemen, decoraties en lampjes.