Actueel nieuws bij HSS

Actueel nieuws bij HSS

Bekijk onze Reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij de SGR

Actueel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Stichting Het Schone Streven, maar ook de meest recente ontwikkelingen van uw favoriete bestemmingen. Actuele nieuws berichten over onze bestemmingen worden op deze pagina vermeld.

Gunung Angung - Bali

Gunung Angung - Bali

Nieuws van maandag 25 september 2017:
Het aantal trillingen, die op de vulkaan van Mt Agung worden waargenomen, zijn weer toegenomen met waarschuwingen, dat de vulkaan elk moment kan uitbarsten. Er is nog geen uitbarsting en de vulkaan spuwt geen vulkanisch as. Ongeveer 300 trillingen werden op zondag tussen middernacht en 6 uur vastgelegd. Autoriteiten verklaren een straal van 12 kilometer om de berg als gevaarlijk gebied. Er zijn reeds 42.000 mensen elders opgevangen. Indonesische media melden, dat wilde dieren - waaronder slangen en apen - door de vulkaan worden geprikkeld en door bewoonde gebieden wegvluchten. De toeristische plaatsen zijn nog steeds veilig. Kuta ligt ongeveer 71 km van de vulkaan. 

GGD reist mee APP

GGD reist mee APP

Graag wijzen wij u op een nieuw ontwikkeling in de reizigerszorg bij de GGD: de App GGD reist mee. U kunt deze app gratis downloaden. De app is geschikt voor zowel iOS als Android. De app is bedoeld voor reizigers naar (sub)tropische bestemmingen.

 

GGD Reisvaccinaties: daar kunt u mee op reis!

Download hier de app:

          

bron:http://www.ggdreisvaccinaties.nl

Feestdagen Vietnam / Tet 2018

Feestdagen Vietnam / Tet 2018

Met Tet wordt het nieuwe jaar voor de Vietnamezen gevierd. In 2018 begint nieuwjaar op 16 februari maar de drukte rond de feestelijkheden begint een week ervoor en gaat door tot een week na het nieuwe jaar. Een groot deel van de winkels en markten zijn gesloten, maar daar staat tegenover dat de straten prachtig versiert zijn met bloemen, decoraties en lampjes. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.