Algemene voorwaarden HSS

Algemene voorwaarden HSS

Algemene voorwaarden

De opgegeven naam dient overeen te komen met de naam in uw paspoort. Voor de juiste tenaamstelling ontvangen wij graag een kopie van uw paspoort. De Stichting is niet aansprakelijk voor kosten voortvloeiend uit het opnieuw moeten printen van vliegtickets.

Op deze overeenkomst zijn de voorwaarden van de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) mede van toepassing.
Stichting Het Schone Streven staat ingeschreven onder nummer 2593 bij het SGR.

Nadat wij uw boekingsformulier hebben ontvangen krijgt u van ons een bevestiging van uw boeking. Bij annulering van de reis bent u € 46,- per factuuradres verschuldigd. Het annuleren van een reis dient altijd schriftelijk te gebeuren.

U ontvangt ongeveer 16 weken voor vertrek (bij voldoende deelname) de factuur (tevens verzekeringsbewijs) en een bevestiging in tweevoud. Eén bevestiging dient u ondertekend en van datum voorzien weer naar de Stichting retour te zenden. De eerste betaling bedraagt 40% van de kale reissom. Deze moet 16 weken voor vertrek in ons bezit zijn. Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan. Nadat de gehele reissom is voldaan ontvangt u ± 14 dagen voor vertrek uw ticket en verdere reisinformatie.

Indien u alleen reist krijgt u een 2-persoonskamer waarvoor u een toeslag moet betalen. Een kamer op indeling is niet mogelijk (zie bijlage voor de toeslag voor een kamer alleen).

De hotelkamers zijn geschikt voor 2 volwassenen. Voor een kind kan er eventueel een stretcher worden bijgeplaatst.

Stichting Het Schone Streven biedt in samenwerking met de Europeesche Verzekeringen diverse reisverzekeringen aan. We adviseren u om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Uw keuze kunt u aangeven op de voorkant van dit formulier.

Aflopende Garantie-Annulering: Indien u de reis moet annuleren dan krijgt u de annuleringskosten vergoed (mits geldige reden).
Aflopende Annuleringsverzekering: Indien u de reis moet annuleren dan krijgt u de annuleringskosten vergoed (mits geldige reden). Bij voortijdige terugkeer of vertrekvertraging krijgt u de ongenoten vakantiedagen vergoed.
Aflopende Reisverzekering: Alleen voor de duur van de reis. Op basis van werelddekking.
S.O.S.-kosten, geneeskundige kosten en ongevallen zijn standaard meeverzekerd.
Doorlopende (Garantie-)Annuleringsverzekering: Raadpleeg de bijgevoegde folders in de brochure voor meer informatie.
Doorlopende Vakantiereisverzekering: Raadpleeg de bijgevoegde folders in de brochure voor meer informatie.
Over elke afgesloten verzekering wordt assurantiebelasting en € 3,50 poliskosten in rekening gebracht.

Zodra u van ons de factuur hebt ontvangen, is wijziging wat verzekeringen betreft niet meer mogelijk. Bent u elders verzekerd dan vernemen we graag de naam van de verzekeringsmaatschappij en het bijbehorende polisnummer.

Op reis en vaccinaties nodig? Thuisvaccinatie.nl
Thuisvaccinatie.nl is een landelijk vaccinatiecentrum en vaccineren tegen voordelige tarieven aan huis of op (bedrijfs)locatie. Dit betekent voor u geen reis- en wachttijd. U maakt een afspraak wanneer het ú past! Kijk voor de actuele tarieven op www.thuisvaccinatie.nl. Veel verzekeraars vergoeden de vaccinatiekosten geheel of gedeeltelijk.

Het is in principe mogelijk om de reis te verlengen mits er plaatsen beschikbaar zijn. Een verlenging moet bij boeking op het boekingsformulier worden aangegeven. De factuur wordt verstuurd zodra de verlenging akkoord is. Mocht de verlenging 6 weken voor vertrek nog op wachtlijst staan, dan behouden wij ons het recht voor de geboekte rondreis zonder verlenging in rekening te brengen.

De vluchtwijzigingskosten voor een verlenging bedragen € 50,- per persoon.

Bij onvoldoende deelname zijn wij gerechtigd om de reis te annuleren. Ongeveer 2 maanden voor vertrek zal er contact worden opgenomen met de reeds geboekte reizigers.

De Stichting raadt u aan om van dit boekingsformulier een kopie voor uzelf te maken.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze Reisvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden.