Over HSS Azië Reizen

Over HSS Azië Reizen

Full comfort reizen
Sinds 1990 actief in Zuidoost-Azië
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze groepsreizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Welkom bij HSS Azië Reizen

Welkom bij HSS Azië Reizen (Stichting Het Schone Streven). Wij niet zomaar een doorsnee reisorganisatie want naast het organiseren van reizen hebben we als doel om steun te verlenen aan diverse ontwikkelingsprojecten. Sinds de oprichting in 1990 hebben we al duizenden reizigers kennis kunnen laten maken met het mooie Indonesië, Vietnam, Thailand, Maleisië, Sri Lanka en China. Door de langdurige ervaring met het organiseren van reizen hebben we goede contacten met de mensen op de diverse reisbestemmingen. Een overzicht van ons complete reisaanbod kunt u vinden op onze pagina Azië reizen.

HSS Azië Reizen specialist sinds 1990

HSS Azië Reizen, Stichting het Schone Streven, is op 27 juli 1990 opgericht en organiseert sindsdien reizen naar Indonesië, Thailand, Vietnam, Sri Lanka, Maleisië en China. Naast het organiseren van reizen hebben we als doel om steun te verlenen aan diverse hulpverleningsprojecten. De hulp kan uiteenlopen van financiële steun tot het volledig opzetten en onderhouden van onder andere scholen, kindertehuizen en kleinere projecten. Tijdens de reizen door Java en Bali wordt er ook een bezoek gebracht aan de projecten.

 

Sinds 2016 is onze naam Stichting Het Schone Streven veranderd naar HSS Azië Reizen. Het oude ronde logo (oude logo) heeft meer dan 25 jaar het gezicht van de Stichting bepaald maar was verouderd en deed wat gedateerd aan. We waren toe aan een fris en strak logo waaruit toch duidelijk af te lezen is wie we zijn en wat we doen, namelijk reizen organiseren naar Azië. Alles over deze naamswijziging leest u hier.

 

Algemene informatie

Stichting Het Schone Streven (HSS) (KvK 41131854) is aangesloten bij SGR (onder nummer: 2593). U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de www.sgr.nl/garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

 

Waarom zou u kiezen voor een reis met HSS Azië Reizen?

  • Geheel verzorgde groepsreizen Azië.
  • De vermelde excursies zijn bij de reissom inbegrepen.
  • Tijdens de groepsreizen wordt u begeleid door Nederlands- of Engelstalige reisleiders.
  • Als u bij ons een groepsrondreis boekt hoeft u geen aanbetaling te doen.
  • Ook voor een strandvakantie of individuele rondreis Azië kunt u bij ons terecht.
  • Onze opbrengsten worden besteed aan diverse hulpverleningsprojecten.

 

Voorboeking

Als de vertrekdata en prijzen voor een bepaalde periode nog niet bekend zijn gemaakt kunt u toch alvast een vrijblijvende voorboeking doen. Zodra alles definitief bekend is krijgt u als eerste de mogelijkheid om de voorboeking binnen een week om te zetten in een definitieve boeking. Deze voorboeking is geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos.

 

Alleen overland arrangement

Als u een individuele rondreis boekt is het ook mogelijk om alleen het overland arrangement te boeken. U dient dan zelf zorg te dragen voor het internationale ticket.

 

Bezoekadres en openingstijden

Wilt u langskomen? Dan kunt u, het liefst op afspraak, ons kantoor bezoeken aan de Zuidergrachtswal 5 te Leeuwarden. We zijn te bereiken op telefoonnummer 058-2137706 of per email info@schonestreven.nl

 

Het Schone Streven op Facebook

We hebben ook een eigen Facebook pagina waar we regelmatig leuke acties en nieuwtjes plaatsen: Like ons op Facebook.