HSS Azië Reizen - Volledig Verzorgde Reizen

HSS Azië Reizen - Volledig Verzorgde Reizen

Reizen in aangenaam reistempo
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze Reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij de SGR

Bestemmingen Azië

Er zijn zoveel mooie bestemmingen in Azië dat kiezen best moeilijk kan zijn. Wilt u naar Thailand, China, Vietnam, Sri Lanka, Maleisië of toch naar het mooie Indonesië? En als u zeker weet dat het Indonesië wordt, naar welke eilanden wilt u dan? Java, Bali, Sumatra, Sulawesi, Lombok of misschien toch de Sunda Eilanden? Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in reizen met bestemmingen in Azië. U kunt met ons naar alle bestemmingen in Azië reizen zoals u dat wilt. Wij bieden geheel verzorgde groepsreizen Azië aan maar u kunt bij ons ook terecht voor een individuele rondreis Azië. Wij helpen u graag bij het maken van de voor u juiste keuze in ons rijke aanbod aan reizen en bestemmingen in Azië.

Onze gespecialiseerde reizen

Geniet van de unieke bestemmingen in Azië

Maak uw droomreis naar een van de adembenemende bestemmingen in Azië. Onze rondreizen brengen u naar bijzondere en indrukwekkende werelden. U maakt op een unieke wijze kennis met al het moois dat Azië te bieden heeft. Wilt u één bestemming in Azië bezoeken of wilt u juist meerdere bestemmingen met elkaar combineren? De keuze is aan u, ontdek Azië op uw eigen unieke manier! Welke rondreis u ook kiest, wij kennen de mooiste plekjes van alle bestemmingen in Azië en onze Nederlands- en Engelssprekende gidsen leiden u graag rond. HSS Azië Reizen biedt volledig verzorgde reizen aan waarin alles perfect is geregeld, van vliegtickets en vervoer tot hotelaccommodaties en excursies.

 

Kies uw bestemmingen in Azië

Kies zelf de bestemmingen in Azië die u wilt bezoeken en maak een indrukwekkende reis die u niet snel zult vergeten. Het enige wat u hoeft te doen, is te kiezen welke bestemmingen u in Azië wilt bezoeken.  Wilt u  graag naar de Sunda Eilanden waar u een prachtig reis maakt die slingert over deze bijzondere eilandenreeks, of kiest u voor Sri Lanka en  gaat u rondreizen in ‘De tuin van Boeddha’? Wanneer u voor Vietnam kiest maakt u een reis naar een inspirerend land met een bewogen geschiedenis. Andere prachtige bestemmingen in Azië vindt u in Indonesië. Indonesië bestaat uit duizenden eilandjes natuurlijk kunt u deze eilanden nooit allemaal bezoeken, maar wij bieden u wel allerlei combinatiemogelijkheden. Wellicht Kiest  u voor een reis naar de eilanden Sumatra, Java en Bali. Of staat Lombok al heel lang op uw lijst van mogelijke bestemmingen.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.