HSS Azië Reizen - Volledig Verzorgde Reizen

HSS Azië Reizen - Volledig Verzorgde Reizen

Reizen in aangenaam reistempo
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Inclusief vluchten, accommodaties en excursies
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Azië reizen

Reis naar Zuidoost-Azië met HSS Azië Reizen. Wij brengen u naar de meest adembenemende bestemmingen in Thailand, Indonesië, Vietnam, Sri Lanka, Maleisië en China. U kunt er ook voor kiezen om diverse landen te combineren. Onze Azië reizen zijn volledig verzorgd, op die manier bent u er zeker van dat u zo comfortabel mogelijk naar Azië reist en niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Wij verzorgen uw vliegtickets, overnachtingen, maaltijden, Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders, excursies en vervoer. Beleef, ervaar en ontdek het verre Azië. HSS Azië Reizen heeft een ruim aanbod reizen, waarin u kunt kiezen uit een groepsreis, individuele rondreis of een strandvakantie. Welke reis en bestemming u ook kiest: met onze Azië Reizen brengen wij u naar de meest fascinerende plekken in Zuidoost-Azië.

 

*Omdat elk land zijn eigen inreisvoorwaarden hanteert en deze onderhevig zijn aan veranderingen adviseren we u om, voordat u een reis boekt, op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken na te gaan wat de actuele regels zijn om het land van bestemming binnen te komen. Met name voor gevaccineerde reizigers zijn er veel mogelijkheden. 

Onze gespecialiseerde reizen

Azië Reizen: veelzijdig, inspirerend en om nooit te vergeten

Een reis door Azië is een bijzondere ervaring waarbij u herinneringen creëert die u altijd bij zullen blijven. Ontdek Indonesië met haar uitgestrekte laagvlakten, sawa’s en theeplantages, maar ook de vulkanen, jungle en de prachtige diverse eilanden! In Vietnam maakt u kennis met prachtige natuur in combinatie met de eeuwenoude geschiedenis. Breng hier zeker een bezoek aan het lieflijke plaatsje Hoi An, Halong Bay en de drukke steden Hanoi en Ho Chi Minh City. Thailand is een exotische bestemming met tropische eilanden, spirituele tempels en unieke natuurgebieden. Vergeet in Thailand ook niet de Thaise curry te eten. Sri Lanka laat u kennis maken met de eeuwenoude boeddhistische, Indrukwekkende tempels, theeplantages en een gevarieerd landschap. De natuurreservaten zijn zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Tijdens een reis door het avontuurlijke Maleisië kunt u genieten van de prachtige flora en fauna. In China is een wandeling over de Chinese muur een hoogtepunt. Ontdek, ervaar, ruik, proef en beleef het verre Zuidoost-Azië. Al onze Azië Reizen zijn even veelzijdig en inspirerend.

 

HSS Azië Reizen regelt alles wat u wenst

Onze Azië reizen staan garant voor een prachtige ervaring naar de meest veelzijdige en fascinerende bestemmingen. Onze rondreizen brengen u naar andere, bijzondere en indrukwekkende werelden. U maakt op een unieke wijze kennis met al het moois dat Zuidoost-Azië te bieden heeft. Ons aanbod reizen is zeer gevarieerd. Van het reizen naar één bestemming tot het combineren van meerdere bestemmingen om het prachtige Zuidoost-Azië te beleven. De keuze is aan u! Welke reis u ook kiest, wij brengen u naar de mooiste plekjes van in Azië. Onze Nederlands- en/of Engelssprekende gidsen leiden u graag rond. HSS Azië Reizen zorgt ervoor dat tijdens uw reis alles perfect is geregeld, van vliegtickets en vervoer tot hotelaccommodaties en excursies. Wat u ook wenst, wij adviseren u graag en stellen met u de ideale rondreis samen. Beleef adembenemend Azië!