Bukit Lawang - Trekking en camping, 2 dagen/1 nacht

Dag 1: Bohorok ligt aan de rand van het Nationaal Park Gunung Leuser. Onder leiding van een gids wordt u de snelstromende Bohorokrivier overgezet. Het reservaat, wat een voederplaats heeft, is voor Orang Oetans die ooit in gevangenschap hebben gezeten. Hier worden ze voorbereid op een zelfstandig leven in hun oorspronkelijke leefomgeving. Misschien krijgt u de mogelijkheid om een Orang Oetan van dichtbij te zien. Als er in de jungle genoeg fruit te vinden is komen ze niet naar de voederplaats.

 

Na het voederen wandelt u dieper het reservaat in. U loopt ongeveer zes uren door smalle, heuvelachtige en modderige paden. Een tocht voor de liefhebbers van flora en fauna. Ook kunt u hier de makaak, de neushoornvogel en de Orang Oetan aantreffen.

 

De trekking eindigt zodra u bij de rivier bent aangekomen en hier wordt een eenvoudige kamp gebouwd. De tenten worden gemaakt van dekzeilen gespannen over een tak en bedekt met bamboetakken.

 

Dag 2: Na het ontbijt loopt u door de jungle terug naar Bukit Lawang. Onderweg kunt u voor de laatste keer nog volop genieten van de tropische dieren en de flora en fauna.

 

(Schoenen met een goed profiel en een goede fysieke conditie is vereist).

 

Voor het gebruik van camera`s wordt een bijdrage gevraagd. Dit bedrag komt weer ten goede aan het park.

 

 

Prijs op aanvraag.

 

 

Inclusief:

- Lunch en diner op dag 1

- Ontbijt op dag 2

- Entreegelden

- Lokale gids