Veel gestelde vragen

Wat is een Individuele rondreis?

Wat is het verschil is tussen het boeken van een individuele rondreis en het zelf organiseren van je reis. Als je zelf je reis regelt (noem het een ”individuele reis”) dan doe je toch hetzelfde? Dat is dit niet helemaal het geval. Bij een individuele rondreis boek je in één keer de gehele rondreis bij een reisorganisatie. Dit reisbureau regelt het transport en de overnachtingen voor je. Vaak zitten de uitstapjes naar bezienswaardigheden en activiteiten hier ook bij inbegrepen. Als je zelf vooraf de route, de hotels, de uitstapjes en het vervoer regelt dan zul je hiervoor veel moeite moeten doen. Een andere mogelijkheid zou zijn om terplekke alles te regelen, maar dan is de kans groot dat je veel minder zult zien dan wanneer je een privérondreis zou boeken.

 

Het grote voordeel van een individuele rondreis ten opzichte van een groepsrondreis is dat de reis niet in een onbekende groep plaatsvindt, maar met je eigen reisgezelschap. Je deelt je reiservaringen zo met je naasten en je komt niet voor verrassingen te staan wat betreft je medereizigers. Je hoeft tijdens de reis ook geen rekening te houden met  deze groep. Individuele rondreizen bieden ook meer mogelijkheden wat betreft vertrekdata. Je zit niet vast aan een groep dus je kunt die zelf bepalen. Daarnaast kun je samenspraak met onze reisspecialisten van het HSS Azië reizen je reis op maat maken. Wil je een paar extra dagen aan het strand? Dan kun je dat eenvoudig in het schema aanpassen. Zo kun je je eigen droomreis samenstellen!

 

Een individuele rondreis kan helemaal op maat worden samengesteld. Wij zorgen voor uw vliegticket, reserveren alle accommodaties, vervoer (met chauffeur), gids, Nederlands- of Engelssprekende reisleiding en excursies. Alles wordt tot in de puntjes geregeld zodat u zorgeloos kunt genieten van uw rondreis. Uw individuele rondreis Azië kent geen vaste vertrekdatum. U bepaalt zelf waar, wanneer en met wie u reist. In onze brochure, individuele rondreizen hebben wij alvast een aantal reizen voor u samengesteld. Uiteraard kunt u deze programma's nog naar eigen wens verder aanvullen of onderdelen schrappen. Ook de lengte van de reis kunt u zelf bepalen.