Veel gestelde vragen

Wat is een Individuele rondreis?

Wat is het verschil tussen het boeken van een individuele rondreis en het zelf organiseren van uw reis?

Als u zelf uw reis regelt (een ”individuele reis”) dan doet u toch hetzelfde? Dat is niet helemaal het geval. Bij een individuele rondreis boekt u in één keer de gehele rondreis bij een reisorganisatie. De reisorganisatie kan de vliegtickets, accommodaties, bezienswaardigheden, excursies, het vervoer met chauffeur en gids voor u regelen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw rondreis. Als u zelf vooraf alles wilt gaan regelen dan zult u hiervoor veel moeite moeten doen. Een andere mogelijkheid zou zijn om terplekke alles te regelen, maar dan is de kans groot dat u veel minder kunt genieten dan wanneer u vooraf een individuele rondreis zou boeken omdat u onderweg nog van alles moet regelen. 

 

Het grote voordeel van een individuele rondreis ten opzichte van een groepsrondreis is dat u niet met een onbekende groep mensen reist, maar met uw eigen reisgezelschap. U kunt de belevenissen meteen delen met uw reisgenoten en u komt niet voor verrassingen te staan wat betreft uw medereizigers. U hoeft tijdens de reis alleen maar rekening te houden met elkaar. Individuele rondreizen bieden ook meer mogelijkheden wat betreft vertrekdata, deze kunt u zelf bepalen. Daarnaast kunt u in samenspraak met de reisspecialisten van HSS Azië reizen uw reis op maat laten maken en zo uw droomreis samenstellen!

 

In onze digitale brochure Individuele vakanties hebben wij alvast een aantal reizen voor u samengesteld. Uiteraard kunt u deze programma's nog naar eigen wens verder aanvullen of onderdelen schrappen. Ook de lengte van de reis kunt u zelf bepalen.