Reizen naar Thailand Volledig Verzorgd

Reizen naar Thailand Volledig Verzorgd

Vaar over de beroemde River Kwai
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Reis naar Thailand

Van de chaos in Bangkok met een wirwar aan mensen en toeterende tuktuks tot paradijselijke verlaten stranden. De dichtbegroeide jungle en traditionele dorpjes in het noorden tot turquoise wateren en witte zandstranden in het zuiden. Reis naar Thailand, ervaar en beleef een kleurrijk land vol van contrasten! Fiets door Bangkok, vaar over de River Kwai, maak kennis met traditionele bergstammen en relax in een hangmat op een prachtig sereen eiland. Ontdek adembenemende bestemmingen en laat je onder dompelen in de Thaise cultuur. Een reis naar Thailand staat op de bucketlist van vele reizigers. Geef uw wensen aan ons door en wij regelen de reis van A tot Z voor u. Vluchten, accommodaties, excursies, vervoer met chauffeur we regelen alles voor u. Reis met uw eigen gezelschap in een gemoedelijk tempo en ontdek wat Thailand allemaal te bieden heeft. Bekijk onze individuele rondreizen. Geniet u liever van een strandvakantie op Thailand? Hotels Thailand geeft een overzicht weer van alle hotels op Thailand voor een heerlijk relaxte strandvakantie. Geniet van een vakantie op Thailand.

3  Beoordelingen, Thailand
8,7
Algemene indruk
8,3
Gastvrijheid
8,7
Bezienswaardigheden
9,3
Sfeer
9
Service
8,3
K. Kik
Rondreis Thailand 16 februati 2016
23-5-2016 Een groot compliment voor onze reisleider Frits Roos! Een gezellige en vrolijke man, zeer behulpzaam. Gaf op elke vraag een goed en duidelijk antwoord.
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
9
De heer en mevrouw Kik
Droomreis.
21-3-2016 We hebben deze reis met veel plezier gemaakt en heel veel gezien. Het is een geweldig land en wonderlijk om alles op te nemen en te verwerken. Het land is groot en heeft een wonderlijke natuur. Als je het water geeft groeit het het hele jaar door. Je moet het zien om te geloven en te ondervinden. Het was verrukkelijk om alle groenten,fruit ,vlees,vis en kruiden te ontdekken. Kortom een geweldig land om te bezoeken. De prijs is ook heel aantrekkelijk. Voor ons was een bezoek aan de River Kwai en alles wat er bij hoorde een hele goede herinnering aan het verleden van vele Nederlanders. De vliegreis en de rondreis was heel goed verzorgd met een hele goede reisleider. We konden alles vragen en kregen een goed en gedegen antwoord. Zeer geslaagd.
Algemene indruk
8
Gastvrijheid
8
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
8
Y. Koning
Beoordeling Thailand
4-1-2016
Algemene indruk
8
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
9
Service
8
Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706