Verre Reizen Azie

Verre Reizen Azie

Bekijk onze Azië Reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij de SGR

Verre reizen naar Azië

Verre reizen naar Azië maakt u met HSS Azië Reizen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in reizen naar Zuidoost-Azië en kunnen wij u adviseren over de meest adembenemende bestemming, prachtige bezienswaardigheden, indrukwekkende hoogtepunten en avontuurlijke excursies die bij uw wensen aansluiten. HSS Azië Reizen biedt een ruim aanbod aan verre reizen naar Azië. U kunt bij ons kiezen uit een groepsreis, individuele rondreis of strandvakantie. Voor iedere wens en voorkeur hebben wij de ultieme reis. Wilt u 30 dagen door Thailand reizen of wilt u juist een korte reis maken van 5 dagen? Bekijk ons aanbod Azië reizen voor uw ultieme verre reis naar Azië!

S. Bruinsma
“Wat een prachtig eiland is Bali, ik kom zeker terug!”
S. Bruinsma Bali
Beoordelingen BaliBali 2  Beoordelingen
8,9
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
8,5
Bezienswaardigheden
9,5
Sfeer
8,5
Service
9

Voor u geselecteerd

Maak uw reis compleet met onze excursie

Uw verre reis naar Azië is niet compleet zonder unieke excursies. Beleef op Bali een avontuurlijke mountainbiketocht naar Ubud en geniet van rijstvelden, authentieke dorpjes en prachtige tempels, waarna u arriveert bij het olifanten park. Op de Gili eilanden kunt u de prachtige koraalriffen ervaren tijdens een snorkel trip. Of ontdek het prachtige uitzicht van de Bromo vulkaan op Java. De excursies zijn inclusief bij onze groepsreizen! Uw individuele rondreis kunnen wij voor u op maat maken met prachtige hoogtepunten naar unieke bezienswaardigheden. Bekijk onze excursies en kom alvast in de stemming voor uw ultieme verre reis naar Azië!

Steun onze projecten met uw verre Azië reis
Wanneer u bij ons uw verre reis naar Azië boekt, geniet u niet alleen van een prachtige rondreis, maar draagt u ook bij aan de projecten die HSS Azië Reizen ondersteunt. HSS Azië Reizen is een stichting die de verdiensten van de reizen besteedt aan hulpverlenings- en ontwikkelingsprojecten in Zuidoost-Azië. Wij ondersteunen onder andere scholen, weeshuizen en kindertehuizen. Tijdens onze reizen door Java en Bali worden ook bezoeken gebracht aan de projecten die wij ondersteunen. Kom genieten van een bijzondere verre reis naar Azië en doe iets terug voor het prachtige land dat u gaat ontdekken en ervaren!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.