Verre Reizen naar Azie

Verre Reizen naar Azie

Reizen in aangenaam reistempo
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze Reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Verre reizen naar Azië

HSS Azië Reizen is, dankzij jarenlange ervaring, gespecialiseerd in verre reizen naar Azië. Wij kunnen u optimaal adviseren over de meest adembenemende bestemmingen in Azië. Wij bieden de keuze uit een individuele rondreis, een groepsreis of een ontspannende strandvakantie. Wat uw wens of voorkeur ook is, wij hebben de ultieme reis. Wilt u graag een 30-daagse reis maken door het verrassende Thailand of toch liever een korte reis van vijf dagen? Bekijk ons aanbod verre reizen naar Azië en boek uw droomreis!

Onze gespecialiseerde reizen

S. Bruinsma
“Wat een prachtig eiland is Bali, ik kom zeker terug!”
S. Bruinsma Bali
Beoordelingen BaliBali 3  Beoordelingen
9,1
Algemene indruk
8,7
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
9,7
Sfeer
9
Service
9,3

Voor u geselecteerd

Maak uw verre reis naar Azië compleet met onze excursies

Uw verre reis naar Azië is niet compleet zonder unieke excursies. Beleef op Bali een avontuurlijke mountainbiketocht naar Ubud en geniet van rijstvelden, authentieke dorpjes en prachtige tempels, waarna u arriveert bij het olifanten park. Op de Gili eilanden kunt u de prachtige koraalriffen ervaren tijdens een snorkel trip. Of ontdek het prachtige uitzicht van de Bromo vulkaan op Java. Benieuwd naar onze excursies? Bekijk ze en kom alvast in de stemming voor uw ultieme verre reis naar Azië!

Steun onze projecten met uw verre Azië reis

Wanneer u bij ons uw verre reis naar Azië boekt, geniet u niet alleen van een prachtige rondreis, maar draagt u ook bij aan de projecten die HSS Azië Reizen ondersteunt. HSS Azië Reizen is een stichting, de verdiensten van de reizen worden besteed aan hulpverlenings- en ontwikkelingsprojecten in Zuidoost-Azië. Dit zijn onder andere projecten in de vorm van ondersteuning aan scholen, weeshuizen en kindertehuizen. Tijdens onze reizen door Java en Bali worden ook bezoeken gebracht aan de projecten die wij ondersteunen. Maak een bijzondere verre reis naar Azië, geniet van alles wat dit prachtige continent te bieden heeft, de cultuur die de unieke landen rijk zijn en doe tegelijkertijd iets terug voor het prachtige land dat u gaat ontdekken en ervaren!