Volledig Verzorgde Reizen naar Vietnam

Volledig Verzorgde Reizen naar Vietnam

Inclusief vluchten, accommodaties en excursies
Ontdek hoogtepunten als Halong Bay en Hoi An
Uitgebreide reizen in aangenaam reistempo
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Vietnam reizen

Vietnam is een adembenemende vakantiebestemming met rijke tradities, koloniale steden, turbulente geschiedenis en een verbluffende natuur. Reis naar Vietnam, het ‘Land van de rijzende Draak’. Voor iedere reiziger heeft Vietnam iets te bieden. Serene tempels, prachtige pagoden, ongerepte berggebieden, groene rijstvelden, adembenemende stranden en bruisende steden. Val van de ene verbazing in de andere, Vietnam is het land dat u eens in uw leven moet hebben bezocht. Reis met een volledig verzorgde groepsrondreis door Vietnam. Alles wordt voor u verzorgd; vliegtickets, vervoer, excursies en accommodaties, zodat u zelf heerlijk kunt genieten en niets meer zelf hoeft te regelen tijdens uw rondreis. Wilt u liever in een kleiner gezelschap reizen of juist alleen? Kijk dan eens bij onze individuele rondreizen door Vietnam. Een combinatiereis met buurland Cambodja is ook zeker een aanrader! Voor iedere reiziger de juiste reis!

6  Beoordelingen, Vietnam
9,2
Algemene indruk
9,3
Gastvrijheid
9,3
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9,3
Service
9,2
Ria en Joop Jeurissen
Een uitgebreide ontmoeting met Vietnam
9-5-2017 Dertig dagen lang zijn we in een groep door Vietnam gereisd op een uiterst prettige wijze. Een vaste, betrouwbare chauffeur, voor wie niets teveel was. Een gids, Vince, die bevlogen over het land vertelde en zeer belezen en ervaren is in deze regio, bijgestaan door een Vietnamese hulp. Achtergronden werden historisch en actueel belicht op een lichtvoetige wijze met ernst en veel humor. Van zuid naar noord door het land: Ho Che Minstad, de Mekongdelta, Hanoi, Hoi An, de diverse oude geïsoleerde bevolkingsgroepen, ..... De hotels waren uitstekend en de reistochten lieten ons , op een redelijk confortabele manier, dit boeiende land ontdekken. Een ondernemende en ijverige bevolking met een groot hart.
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
10
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
10
Service
10
Freark Smink
HSS heeft goud in handen
8-5-2017 Wij hebben een fantastische rondreis door Vietnam gemaakt. Geweldig gevarieerde reis, soms per schip, dan weer lopend of met de fiets en vooral met een gloednieuwe bus. Alles was in de puntjes verzorgd. Onze 30 dagen vlogen voorbij. Zo veel gezien. Zo veel vriendelijkheid. Dankzij een super reisleiding genoot een ieder van deze bijzondere reis. Nooit eerder zo'n leiding meegemaakt! Vincent de Nys spreekt zijn Aziatische talen (Chinees en Thais) Hij weet gigantisch veel van dit deel van de wereld. Woont daar ook al 16 jaar. Bovendien beschikten we over een lokale gids, die we Jimmy noemden. Hij regelde erg veel en kon waar nodig prima improviseren. Kortom: Wat een professionele leiding en daardoor dus: Wat een mooie reis! Onze groep was maar klein (12) maar gelukkig kon een ieder met de ander opschieten en was er wanklank te bespeuren. Bij navraag bleek dat bijna iedereen bij toeval HSS had gekozen. Want HSS komt met Vietnamreizen niet als eerste bovendrijven als je er op internet naar zoekt. En dat is jammer! Zo'n volledig verzorgde reis en toch zo weinig reclame hiervoor. Als groep betreurden we deze situatie van HSS met betrekking tot Vietnam. In samenwerking met deze twee gidsen, Vincent de Nys en Jimmy, hebt u goud in handen!
Algemene indruk
10
Gastvrijheid
10
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
10
Service
10
Familie Bouma
Schitterende Vietnamrondreis op maat
29-1-2017 Wij zijn heel tevreden over de wijze waarop HSS en de lokale agent hebben meegedacht om de aangeboden rondreis naar Vietnam verder aan te passen aan onze wensen. Daardoor hebben we een reis kunnen 'ontwerpen' die helemaal bij ons past, met een paar keer een ingevoegde extra dag, een afwijkende excursie, een paar andere hotels en een vlucht met fijne tijden. Samen met de prima geregelde transfers, prettige gidsen en andere bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen die op ons pad kwamen, heeft dit geresulteerd in een schitterende Vietnamrondreis op maat.
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
8
Sfeer
9
Service
9
Y. van Delft
Vietnam rondreis 15 januari 2015
23-5-2016 Een mooie en goed verzorgde reis, complimenten!
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
8
Van der Reep
Vietnam groepsrondreis 15 oktober 2015
23-5-2016 Het was een fantastische mooie reis, behalve de treinreis. De groep heeft dit aangegeven aan het management, zij was de laatste dagen ook aanwezig. Zij heeft ook beterschap beloofd. Zelfs de toezegging gedaan Bus ipv Trein.
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
8
Bezienswaardigheden
8
Sfeer
8
Service
9
Pascal Jacobi
Beoordeling Vietnam
14-12-2015 Afgelopen weekend kwamen wij terug van de 30-daagse reis Vietnam. Met een groepje waren wij begin dit jaar op de vakantiebeurs. Wij bezochten een aantal reisorganisaties en kwamen al redelijk snel tot de conclusie dat wij naar Azië wilden gaan... maar waar? Op een gegeven moment werd Vietnam genoemd. Leuk, veel geschiedenis en relatief onbekend bij toeristen... dus dat is iets voor ons. Nog in onzekerheid liepen wij terug naar huis en kwamen de stand van Het Schone Streven tegen. Na een korte introductie werd de reisleider Vincent opgeroepen, want die was in Nederland. Een Nederlander die in Vietnam woont... nou dat belooft wat. Na enige tijd kwam hij en vertelde heel enthousiast over Vietnam. Ook dat Het Schone Streven naar plaatsen gaat waar andere groepen niet komen. (in het binnenland) Wij waren om. We gaan naar Vietnam, maar wel met Vincent! Nu de reis achter de rug is kan ik vertellen dat alles perfect is gelopen. De groep was ontzettend leuk. De reisleider maakte zijn beloftes waar. En ook de Vietnamese gids beviel erg goed. Het was een zij en ze sprak Engels en een aantal woordjen Nederlands welke zo nu en dan met veel humor werden toegepast. Het eten was uitstekend en niemand werd ziek. Iets wat we uit een andere reis niet konden zeggen. Afsluitend : Wie twijfelt over Vietnam kan ik alleen maar zeggen : DOEN!
Algemene indruk
10
Gastvrijheid
10
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
10
Service
9
Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706